Ponedeljek, 23. november 2020

Slovenski knjižni sejem

23.11. - 29.11.2020

Slovenski knjižni sejem

Letošnji 36. Slovenski knjižni sejem, najpomembnejša prireditev na področju knjige in branja pri nas, se zaradi epidemije seli na splet. Narazen ... a vendar skupaj je osnovno vodilo letošnjega posebnega e-sejma, na katerem ponovno skupaj nastopamo Slovenski gledališki založniki: Festival Borštnikovo srečanje, Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mgl, Zavod Maska in Emanat. Predstavljamo novitete, temeljna dela in založniške zanimivosti, namenjene strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim.

E-knjižni sejem bo potekal od ponedeljka, 23. novembra, do nedelje, 29. novembra 2020.

Na Festivalu Borštnikovo srečanje smo v čast prejemnikom Borštnikovega prstana pred tremi leti uvedli novo knjižno edicijo Borštnikov prstan, v kateri so doslej izšle tri knjige:

- Saša Pavček (posvečena prejemnici Borštnikovega prstana leta 2017) 
- Janez Škof (posvečena prejemniku Borštnikovega prstana leta 2018)
- Marinka Štern (posvečena prejemnici Borštnikovega prstana leta 2019).

V knjigah objavljena besedila podrobno osvetljujejo življenje in delo prejemnic in prejemnikov nagrade, dopolnjujejo jih fotografije.

Publikacije Marinka Štern, Janez Škof in Saša Pavček lahko od 23. do 29. novembra kupite po sejemski ceni z 20% popustom, in sicer po 16,00 EUR. Redna cena knjige je 20,00 EUR.

Ponujamo vam tudi paketni popust; v primeru nakupa vseh publikacij je cena paketa 45,00 EUR.

Naročila sprejemamo na spodnjih naslovih:

  • po pošti na naslov: Festival Borštnikovo srečanje, Slovenska ulica 27, 2000 Maribor;
  • po e-pošti: info@borstnikovo.si.